onsdag 19 februari 2014

Charmigt och glad pizza(ica)tant.

Idag stod jag och Sara i caféet på Juridiska Föreningen här i Uppsala. I något skede då vi satt och halvsov i varsin soffa konstaterade vi att det vore gott med tacos till middag och att vi borde göra det gemensamt. Sagt som gjort, efter cafépasset gick vi till ICA.

På ICA stod en glad liten tant vid ett bord i butiken och lagade pizza. Vi fick smaka varsin liten bit och den var jättegod. Jag var inte riktigt beredd på denna smaksensation så jag lyckades få fram ett ljudligt "oj shit vad gott!" med förvånad min efter första tuggan. Tanten blev jätteglad! ICA hade satt många av ingredienserna tanten bakade pizzan av på specialpris. Tja, det blev ju att vi gjorde pizza istället och försökte göra samma som tanten gjorde. Vi frågade henne om allt från hur mycket ost vi skulle ha på till hur hon satt på ingredienserna. Tanten blev jätteivrig och glad över att vi gillade pizzan så mycket och skulle göra samma pizza. Det var rätt charmigt och roligt att se.

Vår pizza blev också urgod! Ska definitivt göra om!

För övrigt försvann varmvattnet från caféet under dagen. Detta ledde till att vi inte kunde diska eller använda diskmaskin i slutet av dagen och fick lämna allt disk. Vi blev löjligt nöjda. Det är de små sakerna i livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar